Telepíthető laborteszter

MCA-02

Mobil adatgyűjtő készülék


Amint az ivóvíz elhagyja a vízmű gépházát, végpontokon végzett eseti, egyedi manuális mérésektől eltekintve a hálózatban nincs mód a víz paramétereinek folyamatos további mérésére, a mérési eredmények rögzítésére. Az MCA-02 készülék megoldja ezt a problémát.

A berendezést a kiválasztott ellenőrző ponton csak a vízhálózatra kell csatlakoztatni (mintavíz-igény 30 liter/óra), és egy gombnyomással elindítani az adatok rögzítését.

A készülék felügyelet nélkül képes működni legalább négy napon keresztül. A mért értékek rögzítése automatikusan megtörténik a beállított időközönként. Néhány nap múlva a helyszínre visszatérve az adatrögzítést egy gombnyomással leállítjuk, a készüléket a vízhálózatról lecsatlakoztatjuk, és ezután az adatokat akár a helyszínen is letölthetjük egy laptopra. Ezután a működtető akkumulátor feltöltése vagy kicserélése után a készülék újabb adatrögzítésre használható.

AZ MCA-02 négy paraméter egyidejű rögzítésére van felkészítve, amiből jelenleg hármat használunk: szabadklór, az összes klór és a víznyomás értékét rögzíti, a negyedik csatorna tartalék. Igény szerinti mérőszonda beépítésével egy további paraméter is rögzíthető.

Az adatloggoló által összegyűjtött adatokat táblázatos formában kapjuk meg a számítógépen, ahol a további feldolgozás a felhasználó feladata. Kívánságra azonban grafikus kiértékelő programot is tudunk szállítani.


    Kérdezzen bátran!

    Célunk a teljes szakmai bizalom kialakítása Önnel, ezért ha bármilyen kérdése merülne fel a fentiekkel kapcsolatosan, tegye fel nekünk itt és most. Kollégánk azonnal válaszolni fog Önnek!
    [dynamictext oldal class:hidefield "CF7_get_post_var key='title'"]

    Írja be az ellenőrző kódot!
    captcha