konferencia címkéjű cikkek

Összefoglaló a 6. Országos Ivóvíz-ágazati konferenciáról

2013 március 6-7-én Sárváron a Park Inn hotelben megrendezett konferenciára való meghívást külön köszönjük a Fővárosi Vízművek Zrt.-nek. A korai kezdésre való tekintettel kicsit nehezen indult a megérkezésünk, de a Fővárosi vízművek kedves kollégái és a szálloda felkészült személyzete sokat segített, azonnal megtörtént a regisztráció, bevezettek a kiállító helységbe, segítettek a bemutatásra szánt termékeink elhelyezésében. […]

,

Közös szlovák-magyar programok a Duna-stratégián belül

A Duna-stratégia keretében javítani fogják sok más mellett a folyó hajózási lehetőségeit is. A programokra várhatóan több tíz milliárd eurót fordít a résztvevő tizennégy állam. Szlovákiának már megvannak az elképzelései a Duna menti együttműködés fejlesztésére.

, , , ,

Megoldatlan a balatoni szennyvízkezelés

A kormányzat a meglévő balatoni idegenforgalmi infrastruktúra fejlesztésére koncentrál. A térségben továbbra sincs megoldva teljesen a szennyvízkezelés, nincs forrás a megrongálódott partvédő művek helyrehozására, és egy hónapos halfogási tilalom is jöhet – hangzott el a Balaton Fejlesztési Tanács ülésén.

, , , ,

V. Ivóvíz-ágazati Konferencia

Immár ötödik alkalommal, 2011. január 25-26-án szervezi meg a szakma már hagyományosnak számító ivóvíz-ágazati fórumát, az Ivóvíz-ágazati Konferenciát a Fővárosi Vízművek Zrt. és a Magyar Víziközmű Szövetség.

, ,

Biztonságtechnikák a vízkezelésben

Cégünk 2010 októberében rendezett Biztonságtechnikák a vízkezelésben elnevezésű Road-Show-ján, az ország több területén tartott szakmai napot az ebben a szakmában dolgozó szakemberek részére. Magyarország jelenlegi szabályozási rendszerének megfelelő biztonságtechnikai megoldásait, valamint a jövőbe mutató fejlesztéseket, melyek már az EU szabványoknak is megfelelőek.

, ,