Biztonságtechnikák a vízkezelésben


Cégünk 2010 októberében rendezett „Biztonságtechnikák a vízkezelésben” elnevezésű Road-Show-ján az ország több területén tartott előadást a vízügyi szakmának ezen területén dolgozó felelős vezetők részére.

A bemutatók során a résztvevők megismerhették a Magyarország jelenlegi szabályozási rendszerének megfelelő legkorszerűbb biztonságtechnikai megoldásokat, valamint a jövőbe mutató fejlesztéseket, melyek már az EU-s szabványoknak is megfelelnek.

A bemutatók fő vezérvonala a Globál-Proquim Kft. legújabb fejlesztésű biztonságtechnikai berendezése, a KG-1000M típusú palack- és hordószelep elzáró berendezés volt, mely bármilyen havária esetén néhány másodperc alatt automatikusan beavatkozik, a klórozás forrását, magát a klórtartályt zárja le és ezzel megszünteti a klórgázömlés veszélyét. Mindezt személyi beavatkozás nélkül!

Természetesen terítéken voltak az alternatív vízkezelési lehetőségek is, köztük a vegyszeradagoló rendszerek is. Az adagolandó vegyszerek sokfélesége és a beépítési környezet, valamint a vegyszeradagolók változatossága miatt szakembereinkkel lehetőleg előre közölje igényeit. Elvárásait egyeztetjük a lehetőségekkel, hogy Ön a legkedvezőbb vegyszeradagoló rendszert használhassa.

Bármely gyártmányú vegyszeradagoló pumpához használható vegyszertartályokat, pumpatartó polcot és kármentőket is forgalmazunk.

Az adagolt vegyszerek többsége egészségre ártalmas, kérjük, tekintse meg honlapunk MUNKAVÉDELEM fejezetét!

, ,

(nem lesz látható más számára)