Rólunk

Kérjük engedje meg, hogy bemutassuk Cégünk tevékenységét. A GLOBAL-PROQUIM Kft. – a vízkezelés területén közel 20 éves működése során – kizárólag a jogszabályoknak és környezetvédelmi követelményeknek megfelelő módszereket alkalmaz belföldön és külföldön egyaránt.

Cégfilozófiánk:

folyamatosan azon munkálkodunk, hogy a víz mindenki számára élvezhető és környezetbarát maradjon.

Minőségpolitikánk:

az általunk gyártott,vagy gyártásra kerülő termékek minőségével és megbízhatóságával a mindenkori piaci, vevői elvárásokat kívánjuk teljesíteni. A Kft. elkötelezte magát folyamatainak állandó javítására és az MSZ EN ISO 9001:2001 Minőségirányítási rendszer folyamatos müködtetésére.

2004 május 1-től az EU normákat alkamazzuk.

Tevékenységi körünk :

“minden, ami a vízzel kapcsolatos”

  • víztisztítási berendezések-rendszerek tervezése, kivitelezése, telepítése,
  • műszaki tanácsadás, felülvizsgálat,
  • szervízszolgáltatás, alkatrész biztosítás, készülék javítás hitelesítés,
  • egyéni és üzemi munkavédelmi és biztonságtechnikai felszerelések forgalmazása

Elsősorban víztisztítással foglalkozunk, annak az ismertebb technikáit-technológiáit alkalmazva. Kiemelt profilunk a klór adagoláson alapuló víztisztítás-fertőtlenítés.

Cégünkkel konzorciumban lévőkkel a vízkezelés minden berendezését az igényeknek megfelelően biztosítani tudjuk, a tervezéstől a kivitelezésig. A víz állagát és minőségét érzékelő és beavatkozó műszereink minden “típusú” víz esetén alkalmazhatóak. Tevékenységünk kiterjed a lakossági ivóvízbázisokra, ipari és szennyvizekre valamint az uszodákra és strandokra egyaránt. Több mint kettőszáz céggel vagyunk folyamatos üzleti kapcsolatban, mintegy harmadukkal szerződéses viszonyban is.

Célunk, hogy Partnereinket igényüknek megfelelően kiszolgáljuk.

TERVEZÉS – KIVITELEZÉS-GARANCIA- BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉS

Kérjük, nézze végig honlapunkat és ha felkeltette érdeklődését ajánlatunk, vagy ha kérdése van, kérjük keressen minket az alábbiakban megadott elérhetőségeinken.

Globál-Proquim Kft.